a

WSV Schorrestappers
WSVL 1402

 

WSV Schorrestappers
WSVL 1402

 

Zoals jullie wel weten zorgt onze club al meerdere jaren voor een ondersteuning van onze deelnemende leden en ook dit jaar zetten we weer ons beste beentje voor om jullie beentjes aan de finish te krijgen.

De meesten onder jullie zullen al wel weten hoe we werken, maar voor de geïnteresseerden en nieuwelingen overlopen we nog even kort hoe alles in mekaar zit.

 

Als je gebruik wil maken van onze ondersteuning vragen we een kleine bijdrage van 7,5 Euro, maar daarvoor krijg je heel wat:

· Een uniek T-shirt

· Langsheen het parcours krijg je van ons minstens 3x je bagage

· Op minstens 2 van onze eigen rustposten kan je naar het toilet gaan zonder dat je dit moet delen met 10.000 andere stappers J

· Op 2 rustposten krijg je een broodje hesp of kaas en een tas verse soep

· Op al onze stops (dus ook bij de volgwagens) kan je iets drinken en even rusten

· Beperkte EHBO (ontsmetting, verbanden, …) is aanwezig in de volgwagens

· Een glimlach en wat oppeppende woorden van al onze medewerkers J

 

In totaal zal je ons onderweg 6 tot 8x tegenkomen

· 3 vaste posten: normaal gezien in een zaaltje in Hingene, een zaaltje in Steenhuffel en een nog te bepalen plaats vermoedelijk ergens in Puurs

· Tussenposten (nog te bepalen maar normaal gezien minstens 3 of 4): hier krijg je je bagage niet, maar onze medewerkers zorgen er wel voor dat je iets kan drinken en even kan rusten

De juiste verdeling en locaties van de posten wordt later nog meegedeeld, hiervoor is het wachten tot het parcours van de Dodentocht gekend is.

Opdat wij jullie je bagage onderweg kunnen bezorgen, moet jullie bagage natuurlijk eerst bij ons geraken. Net zoals de voorgaande jaren zullen enkele volgwagens naar Bornem komen om de bagage aan te nemen. We verwachten jullie op vrijdag 12 augustus tussen 18u30 en 20u45 aan de Hingenesteenweg 17 te Bornem (komende van de N16 is dit ongeveer 100m voor het gemeentehuis van Bornem).

Het weer afhalen van de bagage kan op zondag 14 augustus van 13u00 tot 17u00 in ’t Badhuis in Boom (Overwinningstraat). De meeste volgers zullen hier ook aanwezig zijn dus dit is de ideale gelegenheid om verhalen en ervaringen uit te wisselen. Diegenen die hier niet geraken kunnen de bagage eventueel (laten) meenemen op onze laatste mobiele post (normaal gezien is dit naast het spoor in Sint-Amands).

Robby Van Reeth E-mail: robby.van.reeth@telenet.be GSM: 0474/33.13.58   –   Tel. (na 17u): 03/292.54.49

Wanneer

Vrijdag 12 augustus 2022

Inschrijven

Vóór 18 juli 2022

Inschrijvingen vanaf

01 mei 2022

Bagageservice

7,5 euro

Maximum aantal inschrijvingen

110 stappers

Voorwaarden

Lid van wandelclub WSV Schorrestappers

 

Beschikken over een geldig inschrijfnummer van de dodentocht

Acties

Indien nog geen lid, schrijf 17 euro over op onze rekening

 

Betaal uw bagageservice

 

Stuur al je gegeven naar Jos Florquin: josflorquin@hotmail.com

 

Gegevens zoals: naam/voornaam/gsm/dodentocht nr/email

Banknummer

BE66 9733 6291 6743