a

WSV Schorrestappers
WSVL 1402

 

WSV Schorrestappers
WSVL 1402

 

Waarom hebben we medewerkers nodig?

       Het is heel belangrijk dat de deelnemers aan onze wandeltochten met een goed gevoel huiswaarts keren. Dat de wandelaars genoten hebben van een mooie wandeling en een gezellige start en rustzaal. Dat de stappers kunnen genieten hebben van een hapje en een drankje in een aangenaam kader. Dit alles kunnen we maar realiseren met gemotiveerde medewerkers.

Welke taken kunnen de medewerkers uitvoeren?

       Wij hebben op alle vlakken in de organisatie medewerkers nodig. Een greep uit het taken pakket:
Verdelen van soep, taart, broodjes en koude en warme dranken,
Afruimen en afwassen om de zaal netjes te houden voor de volgende stapper
Om te kunnen wandelen dient het parcours bepijlt te worden en na de tocht het parcours te ontpijlen.
De zalen moeten klaar gezet worden en op de parking is het voor de bezoeker aangenaam dat het parkeren ordelijk verloopt.
Inschrijven, scannen en verkoop van eetbonnetjes en kledij zijn ook verschillende teams

Moeten de medewerkers heel de dag aanwezig zijn?

       De medewerkers kunnen zelf opgeven wanneer ze willen komen en hoe lang ze kunnen komen helpen. Het is steeds een lange dag en met voldoende medewerkers worden de taken een stuk lichter. En is er de mogelijkheid om te helpen en daarna of ervoor te gaan wandelen.

Kan men kiezen welke taken je wil uitvoeren?

       Men kan de taken opgeven die het liefst wil doen of waar je het beste in bent. In de mate van de mogelijkheden wordt daar steeds rekening mee gehouden.

Krijgen medewerkers een vergoeding?

       Voor elke halve dag gewerkt te hebben krijgen ze één stempel. De stempel heeft een waarde van 2 euro. De pijlers krijgen een dubbele stempel.

Wat kan men met deze stempels doen?

       Men kan deze stempels gebruiken om bepaalde activiteiten te betalen of bij te leggen. Men kan er clubkledij mee aanschaffen. Het enigste waarvoor men de stempels niet kan gebruiken is om het lidgeld te betalen of drankbonnen aan te kopen.

Is medewerker iets voor jou?

             Neem dan contact op met de verantwoordelijke van de medewerkers, namelijk Marianne van Bergen op volgende mailadres:              Marianne.vanbergen@hotmail.com of op gsm nummer: 0476 43 58

Wandelclub en medewerkers: Vele handen maken het werk lichter.